Speelgoed blog

Speelgoed van het jaar

Speelgoed van het jaar verkiezing weer in volle gang! Een goed stuk speelgoed vinden voor je (klein)kind is niet eenvoudig. Het aanbod is enorm en elk jaar verschijnt er nieuw speelgoed op de markt. Het laatste wat je wilt, is dat je kind het nieuwe speelgoed binnen een dag al niet meer leuk vindt en er nooit meer naar omkijkt. Een beetje hulp of... Lees meer »

Game musthave: Destiny!

Het lot van het universum ligt met Destiny in jouw handen! Sommige games moet je gewoon gespeeld hebben. Destiny is daar een goed voorbeeld van. Deze fenomenale nextgen game komt van Activision - de makers van Halo en Call Of Duty - en is qua ontwikkeling de duurste game ooit! Guardian Het verhaal van Destiny begint op aarde. Je bent een... Lees meer »

Lancering Eerstspeelgoed.nl

De (kinder)champagne kan open! Want vandaag presenteren wij vol trots Eerstspeelgoed.nl. En dat is goed nieuws voor alle ouders en kinderen. Want Eerstspeelgoed.nl maakt het zoeken, vergelijken en kopen van speelgoed en games supermakkelijk. Onze website bespaart je veel tijd en geld! Speelgoed en games vergelijken Op Eerstspeelgoed.nl... Lees meer »