OKS PC Wireless Gaming Receiver voor XBOX 360 controllers 1, 8 meterStatus: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 75 euro
  Bezorging: Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  € 17,99

 • Bezorging door: PostNL, UPS
  Verzendkosten: Gratis verzending boven de 30 euro
  Bezorging: Voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden
  € 18,79

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
  € 18,79


PC Wireless Gaming Receiver voor XBOX 360 controllers 1, 8 meter online

PC Wireless Gaming Receiver voor XBOX 360 controllers

Deze Wireless Gaming Receiver maakt het mogelijk om te gamen op de computer met een draadloze XBOX360 controller. U kunt op deze adapter meerdere draadloze XBOX360 controllers tegelijk aansluiten. Geschikt voor Windows computers (ook Windows 7 en Windows 10).

Let op bij gebruik met Windows 10

In tegenstelling tot de oudere Windows besturingssystemen wordt de Wireless Gaming Receiver niet automatisch herkend bij het aankoppelen via USB. U dient handmatig het stuurprogramma bij te werken alvorens u de Wireless Gaming Receiver kunt gebruiken. U kunt dit als volgt doen:
1. Ga naar apparatenbeheer
2. Klik met uw rechtermuisknop op het onbekende apparaat
3. Kies uit de keuzelijst 'Stuurprogramma bijwerken'
4. Kies dan 'naar stuurprogramma's op de computer bijwerken'
5. U kunt dan onderaan kiezen voor: 'Ik wil kiezen uit een lijst met apparaatstuurprogramma's op mijn computer'
6. Scroll dan naar beneden en u vindt daar het XBOX 360 acccessoires en na deze geselecteerd te hebben kunt u kiezen voor de Wireless Gaming Receiver.

 

Omschrijving van Tech66

De Xbox Controller Connector maakt het mogelijk om te gamen op het beeldscherm van een PC, maar met de controller van de Xbox 360. Dankzij deze wireless xbox 360 controller pc connector naar de pc heeft u binnen een straal van 9 meter uitstekend bere... Wireless Xbox 360 controller connector naar PC Sommige gamers vinden het fijn om te gamen op een pc maar met de controller van een gameconsole, bijv. die van de Xbox 360. Dankzij de wireless Xbox 360 controller connector  kunt u nu gamen op uw PC met de Xbox 360 controller. De Xbox 360 wireless controller connector maakt gebruik van een 2.4GHz verbinding die er voor zorgt dat u binnen een straal van 9 meter uitstekend bereik heeft. Dankzij het plug-and-play karakter kunt u de Xbox 360 wireless controller connector met behulp van de USB adapter gemakkelijk aansluiten op uw computer.   plus Xbox 360 controller connector naar PC plus 2.4GHz wireless technologie plus Ontvangst binnen 9 meter Weten hoe u de Xbox controller connector verbind? Kijk dit handige filmpje:

 


OKS PC Wireless Gaming Receiver voor XBOX 360 controllers 1, 8 meter kopen