Game musthave: Destiny!

Game musthave: Destiny!

Door Bo

Het lot van het universum ligt met Destiny in jouw handen!

Sommige games moet je gewoon gespeeld hebben. Destiny is daar een goed voorbeeld van. Deze fenomenale nextgen game komt van Activision - de makers van Halo en Call Of Duty - en is qua ontwikkeling de duurste game ooit!

Guardian

Het verhaal van Destiny begint op aarde. Je bent een Guardian van het laatste veilige oord daar en beschikt over bijzondere krachten. En dat is maar goed ook… Want het voortbestaan van de mensheid wordt bedreigd door het buitenaardse ras Fallen. Het is jouw taak om deze vijand op diverse planeten te verslaan en te heroveren wat we hebben verloren.

Verbluffende graphics

Dit is niet altijd even makkelijk maar zeker geen straf. Want er zijn zoals gezegd kosten nog moeite gespaard om van deze first person shooter een zintuigelijke traktatie te maken met verbluffende graphics en fenomenale geluidseffecten. Ontdek schitterende locaties waar de stofdeeltjes letterlijk voorbij zweven en geniet van de geweldige muziek die jouw speelervaring zeker een extra lading zal geven. Ook is het mogelijk om jouw personage steeds verder te ontwikkelen. Zo word je sterker door tegenstanders te verslaan en kun je jouw wapens en ruimtepak via zoektochten verbeteren of omruilen voor meer geavanceerde exemplaren.

Nieuwe content

Je staat er overigens nooit alleen voor in jouw strijd. Want je komt tijdens de diverse missies niet alleen verschillende vijanden maar ook andere spelers tegen waarmee je kunt samenwerken. En dat is best wel handig wanneer je een sterke schavuit tegenover je hebt staan. De grootste kracht van Destiny is echter misschien nog wel dat de game altijd in ontwikkeling is en via gratis en betaalde downloadable content elke keer weer nieuwe uitdagingen en avontuur brengt.

 Destiny is dan ook een heerlijke shooter waar je nooit op uitgekeken raakt. Een must have voor elke gamer!