Speelgoed van het jaar

Speelgoed van het jaar

Door Bo

Speelgoed van het jaar verkiezing weer in volle gang!

Een goed stuk speelgoed vinden voor je (klein)kind is niet eenvoudig. Het aanbod is enorm en elk jaar verschijnt er nieuw speelgoed op de markt. Het laatste wat je wilt, is dat je kind het nieuwe speelgoed binnen een dag al niet meer leuk vindt en er nooit meer naar omkijkt. Een beetje hulp of houvast is dus altijd welkom. En gelukkig is die hulp er ook.

Vakjury speelgoed van het jaar

Elk jaar in september kiest een vakjury uit het enorme aanbod de beste nieuwe speelgoedartikelen. De vakjury bestaat uit journalisten, inkopers en speelgoeddeskundigen en beoordeelt het speelgoed op vele belangrijke aspecten. Is het geschikt voor de leeftijd van het kind? Sluit het aan bij de interesse van het kind waarvoor het is bedoeld? Gaat het niet gauw stuk? Is het na een aantal keer spelen nog steeds leuk? En hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding?

Genomineerd speelgoed

Binnen elke leeftijdscategorie kiest de jury vier of vijf artikelen. Deze krijgen allemaal het logo “Genomineerd Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2014”. Daaraan herken je dus speelgoed dat je met een gerust hart kunt aanschaffen.

Winnaar speelgoed van het jaar

Wil je helemaal zeker zijn van je zaak, dan kies je natuurlijk het speelgoed dat uiteindelijk als winnaar uit de bus komt. Die winnaar wordt uiteindelijk bepaald door de consument. Van 5 september tot en met 1 november kan iedereen in Nederland stemmen op het speelgoed van zijn of haar keuze. Wil jij ook stemmen? Ga dan naar speelgoedvanhetjaar.nl.